Besplatna dostava za narudžbe iznad 27 €

Poklon kutije

Poklon kutija - Hidratantni šampon i regenerator

Šampon s najmodernijom tehnologijom, nježnih pjenila, bez sulfata. Obogaćen organskim uljima kokosa i argana te organskom aloe verom i karite maslacem. Ovaj šampon njeguje kosu prirodnim hidratizirajućim faktorima kao što su hijaluron i glicerin. Idealan je za svakodnevno korištenje, za sve tipove kose. Formula je bez alergenih mirisa, prikladna i za osjetljiva vlasišta.

Regenerator s najmodernijom tehnologijom, nježnih sastojaka, bez silikona. Obogaćen organskim uljima kokosa, argana i sezama te organskom aloe verom i zelenim čajem. Ovaj regenerator njeguje kosu prirodnim hidratizirajućim faktorima kao što su hijaluron i glicerin. Idealan je za svakodnevno korištenje, za sve tipove kose. Formula je bez alergenih mirisa, prikladna i za osjetljiva vlasišta. Ne otežava kosu.
19,90 €
Količina:
Ne sadrži sulfate, parabene, silikone i alergene mirise.
Sastav: Naveden na pakiranju.



Šampon nanesite na mokru kosu i nježno ga umasirajte, ostavite minutu, a potom temeljito isperite. Ako je potrebno, ponovite postupak.
 
Na mokru kosu, nakon pranja, nanesite regenerator od korijena prema vrhovima te ga blago umasirajte 1 do 2 minute, a potom isperite.
 
Upozorenje: Čuvati na sobnoj temperaturi, izvan dohvata djece. Samo za vanjsku upotrebu.  Sastav: Naveden na pakiranju. Najbolje upotrijebiti prije kraja / br. serije: Otisnuto na pakiranju. 
Prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte o novostima i promocijama

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više