Upoznajte nas

O brandu

La Croa je inovativan i unikatan brand, kreiran i proizveden u Hrvatskoj u suradnji sa našim renomiranim proizvođačem kozmetike. Naši proizvodi proizvedeni su po najvišim svjetskim standardima u svijetu kozmetike. Dokaz tome su zadovoljni kupci iz profesionalne frizerske branše koji su upoznati sa svjetskim novitetima te naše proizvode svrstavaju u sam vrh.

La Croa je koncipiran kao brand koji objedinjava prirodne proizvode za profesionalnu njegu i tretman kose koji u svojoj osnovi imaju dragocjeno ulje argana i macadamije. Ulje argana sprječava oštećenja kose prilikom bojanja te produžuje vijek trajanja boje. Poboljšava čvrstoću kose te sprječava nastanak ispucanih vrhova. Pogodno je za sve tipove kose. Ostale sirovine koje se koriste u proizvodnji naših proizvoda pomno su birane kako bi davale brzo vidljiv rezultat koji traje. Učinak tretmana je odmah vidljiv: kosa je glatka, sjajna i zdrava.

La Croa liniju čine četiri proizvoda: šampon, regenerator,
maska i ulje za kosu.

Kupac dobiva široku paletu specijanih proizvoda po optimalnoj cijeni. Proizvodi su učinkoviti i sa više funkcija, te sinergični kada se koriste u tretmanu. Pojedini artikli rješavaju probleme kose i kože, a tretmani imaju i edukativnu funkciju.

Dizajn proizvoda je moderan i atraktivan te namjenjen profesionalnoj branši u ekonomična pakiranja te za maloprodaju u ambalažama od 20ml do 1000 ml.

Njega i zaštita kože. Zbog visoke koncentracije vitamina E u arganovom ulju koji je poznat kao najsnažniji biološki antioksidans ovo ulje je pravi eliksir za kožu. Ulje argana poznato i pod nazivom "tekuće zlato" regenerira i održava kožu zdravom, štiti je od slobodnih radikala te usporava proces starenja. La Croa brend ima u pripremi i liniju za njegu tijela na bazi argana i macadamije .

Podijeli: