Poklon kutijaŠAMPON (250 ml)
Prekrasnog mirisa ulja argana i makadamije, obogaćen keratinom, proteinom pšenice, ekstraktom hmelja. Šampon iznimno njeguje kosu te je odličan i za svakodnevno pranje. Hidratizira i hrani kosu od korijena do vrhova.

HRANJIVO ULJE (20 ml)
Suho ulje od makadamije, marokanskog ulja argana, lana i mrkve izvrsno pomaže kod rasčešljavanja, ne ispire se, te nanosi na suhu ili ručnikom osušenu kosu. Pritom je ne masti, te je čini laganom, sjajnom i svilenkasto mekom. Ujedno je hrani, tako da ona uvijek djeluje gušće i zdravije. Ukoliko kosi treba dodatna njega, ulje možete umiješati u masku i nanijeti zajedno.

HRANJIVA MASKA (25 ml)
Gusta, vrlo mekana i ugodna maska neodoljivog mirisa po arganu i makadamiji, a tu su još i lan, keratin i vitamin B5, pomaže revitalizaciji svih tipova kose. Maska iznimno hidratizira i oporavlja las, nakon toga je kosa bujnija, sjajna i vidno revitalizirana. U masku se može umiješati i ulje, ako se radi o iznimno oštećenoj, bojanoj kosi. Ne zaboravite je ostaviti na mokroj kosi barem 5 do 10 minuta, a ako je koristite s uljem, možete je držati i do 20 minuta, kako bi se ona u potpunosti oporavila. Ispire se mlakom vodom. Maska se nanosi nježnim masažnim od vlasišta prema vrhovima.


Podijeli:

Povratak na ostale proizvode