Preporuke po tipovima kose

Tanka kosa

Tanka kosaImate li tanku kosu, predlažemo korištenje La Croa šampona po potrebi, nakon svakog pranja regenerator te ulje argana. Stavite nekoliko kapi ulja na mokru kosu, umasirajte, i to bez ispiranja. Ova će kombinacija kosi dati punoću i mekoću te je vidno revitalizirati.

Bez volumena (tanka, srednja i gusta)

Kako do lijepe, njegovane i bujne kose? Kosa bez volumena obožavat će La Croa šampon, masku za kosu i nekoliko kapi ulja argana na mokru kosu, a ispiranje nije potrebno. Kosi bez volumena trebaju lagane formule s prirodnim sastojcima koji je neće otežati, već će joj dati lakoću i podatnost.

Kovrčava (tanka, srednja gusta)

Kosa s kovrčama specifična jer je često suha - sjaj i mekoću dobit će korištenjem La Croa šampona, maske za kosu i ulja argana, preporučujemo nekoliko kapi na mokru kosu, bez ispiranja.

Bez sjaja (tanka, srednja i gusta)

Trebate sjaj u kosi? Nema problema - korištenjem La Croa šampona, regeneratora i ulja argana, nekoliko kapi bez ispiranja, kosa će zabljesnuti i otkriti svoju zdraviju, mekšu stranu. Kosa često tijekom godine izgubi sjaj, u vrijeme promjena godišnjih doba, hormonalnih promjena, loše prehrane… No, tu je rješenje: linija La Croa.

Izbijeljena i obojena kosa

Svijetla kosa vrlo je osjetljiva, njezina struktura je oštećena pa joj trebaju prirodne formule koje će je nahraniti i učiniti zdravijom. Za izbijeljenu i obojenu kosu preporučujemo šampon, masku i ulje argana, po potrebi, a nekoliko kapi na vrhove čak i svakodnevno. Ova je varijanta idealna i za moderne načine izbjeljivanja kose u stilu ombre ili flamboyage pramenova, kad se kosa djelomično boja, i to po vrhovima koji su najosjetljiviji. Bojenje i izbjeljivanje kose daje nam mogućnost da često mijenjamo stil, no u tom slučaju ne zaboravite kvalitetne La Croa formule koje će joj vratiti prirodnu ljepotu od korijena do vrhova.

Podijeli: